menu

De Graafschap - Jong PSV

Op de Vijverberg speelde De Graafschap een inhaalwedstrijd tegen Jong PSV. Tristan van Gilst, Jesper van Riel en Ralf Seuntjens maakten bij de start deel uit van het elftal. Xandro Schenk schoot na 5 minuten speeltijd de bal achter de keeper van de gasten. De Graafschap verzaakte niet en bleef druk zetten. In de 15e minuut scoorde Tristan van Gilst 2-0. UIt een hoekschop wisten de gasten, verrassend, de bal achter keeper Jansen te plaatsen.2-1. Van Gilst verruimde kort voor de rust de voorsprong nog met 3-1. In de tweede helft haalde de Graafschap het spelniveau van voor de rust niet meer. Kort voor het einde van de officiele speeltijd kwamen de gasten nog op 3-2 maar Mimoun Mahi bracht in blessuretijd de eindstand op 4-2.