menu

De Graafschap zakt naar de 18e plaats

De start van de wedstrijd tussen De Graafschap en Almere City FC zag er veelbelovend uit voor De Graafschap. Na ruim 10 minuten spelen kon Charlison Benschop inkoppen na een prachtige voorzet van Alexander Büttner. Verder werd uit kansen door beide ploegen niet gescoord en ging men met de stand 0-1 de rust in. In de tweede helft kreeg Giovanni Korte een scoringskans maar de doelman van Almere wist het doel schoon te houden. Vanwege een handsbal door Jan Lammers werd de bal op de stip gelegd en bracht Almere de stand op 1-1. Niet veel later scoorde Almere opnieuw en bracht de eindstand van de wedstrijd op 1-2. Zwaar teleurgesteld in de uitslag verliet de Staf en de spelers het veld en zakte De Graafschap naar de 18e plek in de KKD-divisie.