menu

Play-Off De Graafschap-Eindhoven, 1 - 1.

De eerste play-off wedstrijd van De Graafschap tegen FC Eindhoven eindigde op de Vijverberg in een gelijk spel. De Graafschap startte de eerste helft van de wedstrijd, ondanks luidruchtige aanmoedigingen van de supporters, krampachtig. Tot een goed combinatiespel en aanvallen op het doel van de tegenstander, kwam het nauwelijks. Jeffry Fortes kreeg in het strafschopgebied, volgens aanwijzingen van de grensrechter, de bal tegen zijn arm en een strafschop volgde. 0-1. In de tweede helft ging De Graafschap met meer overtuiging de wedstrijd in, kreeg meer kansen maar benutte deze niet. FC Eindhoven kreeg een strafschop tegen en Danzell Gravenberch plaatste de bal achter de keeper. Eindstand 1-1.