menu

Teleurstellend gelijkspel bij De Graafschap

Ondanks dat de wedstrijd De Graafscha-Jong PSV teleurstellend in een gelijk spel eindigde, blijft voor De Graafschap de kans op deelname aan de play-offs bestaan. In de eerste helft van de wedstrijd ging de thuisploeg voortvarend van start en moesten de gasten uit Eindhoven zich voornamelijk beperken tot verdedigen. Sam Hendriks slaagde er toch in door de verdediging te breken en 1-0 te scoren. Na de rust herstelde Jong PSV zich en ging meer aanvallend spelen met als resultaat na een uur spelen de gelijkmaker 1-1. Hiermee werd de wedstrijd ook afgesloten. Kort voor de aanvang van de wedstrijd werd door de Spin-Side een prachtige sfeeractie getoond. Na lange tijd kon in de supporterskantine weer de Man of the Match worden gehuldigd. Bij deze wedstrijd was de keuze gevallen op Camiel Neghli. Het compete eerste elftal was daarbij aanwezig.