menu

De Graafschap haalt in de verlenging een kleine winst binnen. 2-2.

Voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht, waarbij een beperkt aantal toeschouwers was toegelaten, had trainer Robbemond dezelfde spelers opgesteld als tegen Telstar. Na 3 minuten speeltijd scoorde Sam Hendriks 1-0. Verder in de eerste helft kwamen er diverse kansen maar deze werden niet verzilverd door de thuisploeg. In de tweede helft werd FC Dordrecht sterker en scoorde 1-1. Een kwartier voor tijd was het voor FC Dordrecht weer raak, 1-2. Een toegewezen penalty in de verlenging, genomen door Sam Hendriks, bracht de stand op 2-2. Voor de aanvang van de wedstrijd werd door supporters bij het stadion gedemonstreerd tegen het toelatingsbeleid van supporters. Tegen de gevel van het stadion werd een bord bevestigd met de tekst "Wi-j doet 't samen of wi-j doet 't niet!"