menu

De Graafschap-Excelsior, schiettent maar weinig treffers. 3-1.

Tijdens de wedstrijd De Graafschap-Excelsior bleek weer eens het ontbreken van een spits met een groot scorend vermogen. In de eerste helft van de wedstrijd regende het doelpuntkansen maar doelpunten bleven uit. Bij de aanvang van de rust was het nog 0-0. Kort na de rust bracht Jasper van Heertum toch nog de stand op 1-0, maar na twee minuten was de stand weer gelijk. Joey Konings maakte gebruik van een fout van een tegenstander en bracht de stand op 2-1. Uit een vrije trap bracht Elmo Lieftink de stand op 3-1, tevens de eindstand. De overwinning op Excelsior werd in het stadion zeer uitbundig gevierd door de spelers en de supporters met in de hoofdrol keeper Joris van het De Graafschap G-team.